top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Jolieke Fierloos.

Na een aantal jaren met veel passie en liefde voor de klas te hebben gestaan als juf, voelde ik dat het tijd was voor iets anders. Ik heb mij verdiept in het coachen van kinderen en ouders. Hiervoor heb ik de opleidingen tot  ‘holistisch kindercoach’ en ‘ energetisch kindercoach’ gevolgd. Tevens heb ik verschillende cursussen gevolgd, zoals ‘ Autisme - Geef me de 5’ en de training tot het worden van ‘ Poptalk-coach’ . ‘
Poptalk’ is een methode die zich richt op het visueel maken van gedachten en gevoelens door middel van poppetjes en symbolen, waardoor het een krachtig hulpmiddel kan zijn bij het verkennen van innerlijke processen en moeilijke situaties.

Naast de coaching, ben ik werkzaam als Voorleesconsulent. In deze functie richt ik mij op het vergroten van de taalvaardigheid van kinderen (0-6 jaar) door middel van onder andere het inzetten van boeken, het uitvoeren van diverse activiteiten in de bibliotheek, op scholen en kinderopvang en het geven van advies aan ouders.


Ik geniet ontzettend van het contact met kinderen en richt mij op het ontdekken van hun kwaliteiten en talenten. Mijn doel is om elk kind te inspireren zijn of haar eigen kracht te ontdekken en te mogen ervaren. Tevens bied ik hen de ruimte volledig zichzelf te mogen zijn.
Mijn persoonlijke kenmerken, zoals oprechte betrokkenheid, enthousiasme, gevoeligheid, nieuwsgierigheid, leergierigheid en betrouwbaarheid, stellen mij in staat om aan te sluiten bij wat het kind op dat moment nodig heeft. Ik werk vanuit mijn intuïtie, gevoel en positieve begeleiding.
Ik ben graag creatief bezig en ik ben een liefhebber van de natuur. Deze aspecten vormen een aanvulling op mijn benadering om kinderen te ondersteunen en te laten bloeien en groeien. 

298962846_2890692604410116_7450376358726048665_n.jpg

Jolieke Fierloos

Holistisch kindercoach

bottom of page