top of page

" Wat ben je een fijne coach! Kinderen voelen zich meteen veilig en geborgen bij je.
Je hebt een natuurlijke manier van coachen en omgang met kinderen. 

Kortom een Topcoach!!" 

Reviews 

Je neemt veel materialen mee

Prima aanspreektoon naar het kind 

Geduld

Je neemt de tijd

Je past de sessie goed aan naar het kind

Passie voor je vak 

Serieus in je werk en aanpak

" De intake was heel uitgebreid en was heel erg ontspannen voor ons allemaal. De vragen die je stelde waren duidelijk en je vroeg ook goed door. Het was een lang maar zeer prettig gesprek, heel fijn! 

Onze dochter keek elke keer erg uit naar je komst. Ze besloot zelfs dat de coach sessies op haar kamer gegeven konden worden. Dit is voor ons ook een duidelijk teken dat ze je echt vertrouwd en zich open kon stellen. Na elke sessie gaf je ook uitgebreid verslag over wat je had gedaan. En wat vooral prettig was, een uitleg over wat wij zelf konden gaan doen. De oefeningen waren prima en goed uit te voeren. Onze dochter kon er zelf ook duidelijk iets mee, zelfs zoveel dat ze na een oefening verschil kon merken. Dit konden wij ook duidelijk aan haar zien, meer ontspanning en rust.

We willen je bedanken dat je in deze coach sessie zoveel heb betekent voor haar en voor ons. We zien zoveel verschil, een kind die meer haar zelf laat zien en horen, die er mag zijn zoals ze is en ze daar mega trots op mag zijn. We zijn op het juiste pad beland." 

bottom of page